Archiwalna Strona Przelewice
Dziś jest: Środa 30 czerwca 2021, imieniny: Emilii i Lucyny
Nowiny Przelewickiej Gminy
Czyste Powietrze
Włóczykije Pojezierza
Sesja Rady Przelewice
System gospodargki odpadami
Polska w liczbach

Obsługa techniczna
ALFA TV

2015-06-09 08:26:21

MOŻLIWOŚCI SFINANSOWANIA OTWARCIA LUB ROZWOJU DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ - zapraszamy na szkolenie

Informacje o spotkaniu:

Lokalny Punkt Informacyjny Funduszy Europejskich w Pyrzycach zaprasza na bezpłatne spotkanie informacyjne Fundusze europejskie w nowej perspektywie finansowej 2014-2020. Możliwości sfinansowania otwarcia lub rozwoju działalności gospodarczej.

Termin: 13 czerwca 2015 r. w godzinach od 14:00 do 16:30

- zpsb.png

 Miejsce spotkania: Wydział Przedsiębiorczości ZPSB w Stargardzie Szczecińskim ul. Park 3 Maja 2 (budynek Zespołu Szkół Nr 1), 73-110 Stargard Szczeciński.

Jak zapisać się na szkolenie?

Osoby zainteresowane uczestnictwem proszone są o czytelne (za pomocą komputera bądź drukowanymi literami) wypełnienie załączonego formularza zgłoszeniowego i odesłanie go poprzez e-mail na adres: lpi@pyrzyce.pl lub zgłoszenie swojego uczestnictwa pod numerem telefonu: 91 88 11 302; 91 88 11 303.

Uwaga!

W przypadku osób niepełnosprawnych, prosimy o poinformowanie organizatora o swoich szczególnych potrzebach i rodzaju niepełnosprawności. Umożliwi to przygotowanie odpowiedniej pomocy, a także sprawną obsługę. Informacje na temat spotkania dostępne
są pod nr telefonu: 91 88 11 302; 91 88 11 303.

Uczestnicy spotkania

Spotkanie kierowane jest do studentów oraz absolwentów ZPSB zainteresowanych możliwością uzyskania wsparcia ze środków Unii Europejskiej.

Program spotkania

  1. Wprowadzenie do spotkania.
  2. Wprowadzenie do Funduszy Europejskich na lata 2014-2020.
  3. Możliwości uzyskania dofinansowania na założenie firmy.
  4. Pozostałe możliwości otrzymania wsparcia na założenie oraz rozwój działalności gospodarczej.
  5. Źródła informacji.
  6. Podsumowanie i ewaluacja.
  7. Konsultacje indywidualne.

Do pobrania: formularz zgłoszeniowy
 

 

Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Nie pokazuj więcej tego powiadomienia
Archiwalna Strona