tło
Herb powiatu

Gmina
Przelewice

Spotkanie dla KGW dotyczące wymagań sanitarnych przy przygotowywaniu i sprzedaży żywności regionalnej

Spotkanie dla kół gospodyń wiejskich dotyczące wymagań sanitarnych przy przygotowywaniu i sprzedaży żywności regionalnej Przelewice, biuro Centrum Ekonomii Społecznej (budynek przy parkingu obok kas ogrodu dendrologicznego)  14 lipca 2021, godz. 16.00

Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w regionie stargardzkim organizuje w środę 14 lipca 2021 roku w Przelewicach spotkanie dotyczące wymagań sanitarnych dla kół gospodyń wiejskich, które chcą prowadzić działalność zarobkową polegającą na okazjonalnym przygotowywaniu i sprzedaży żywności regionalnej (przykładowo na dożynkach, na festynach, w czasie innych uroczystości i wydarzeń).
W spotkaniu weźmie udział Pani Bożena Caryk z Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Pyrzycach.
Osoby uczestniczące w spotkaniu dowiedzą się, z jakimi obowiązkami wiąże się przygotowywanie i sprzedaż żywności regionalnej oraz zapoznają się, jak krok po kroku (dokument po dokumencie) spełnić wszystkie obowiązki związane z bezpieczeństwem sanitarnym.
Z powodów organizacyjnych osoby zainteresowane udziałem w spotkaniu prosimy o potwierdzenie obecności:
• za pomocą formularza rejestracyjnego: https://forms.gle/crabBQCpo4rGiP3JA
• telefonicznie, pod nr telefonu 509 591 345
• mejlowo, wysyłając informacje z potwierdzeniem udziału na adres: wojciech.spychala@owes.es

Czyste powietrze
Promocja Granty PPGR
Pomoc dla Ukrainy
Biuletyn informacji publicznej
Dostępność cyfrowa i informacyjno-komunikacyjna
Ogród Dendrologiczny
Mapy Gminy
Mikro porady
Lider Pojezierza
Nowiny Przelewickiej Gminy
Sesje Rady Gminy Przelewice
Wspieraj Lokalnie
Polska Multimedialna